Sade- ja suoja-asut

Kiiltoplast Oy:llä on lähes 30 vuoden kokemus sade- ja suoja-asumateriaalien valmistajana. Asiakaskuntaan kuuluu niin lasten sadevaatteiden ja kura-asujen, kuin teollisten esiliinojen ja suojavaatteidenkin valmistajia ympäri Suomen.

Tuotevalikoima kattaa kankaat painoissa 210 g/m²- 500 g/m².

Raintex™ kangas on erittäin kestävää ja soveltuu käytettäväksi mm. teollisuuden suoja-asuissa.

Rainflex® -kankaat ovat erittäin pehmoisia.

Käyttötarkoitusten mukaan materiaaleja on myös räätälöity vastaamaan asiakkaiden erikoistarpeita. Pyynnöstä materiaaleihin on saavana muun muassa öljy- tai palosuojaus - tai molemmat yhdessä. Voimme suorittaa myös yksiväripainatusta halutulla pintakuvioinnilla. Pohjaneuloksina käytetään PA ja PES – singleneuloksia, tai PES/CO-kangasta käyttökohteesta ja -tarpeesta riippuen.

Värit

Uudet värit toteutetaan joko sävyttämällä ne digitaalisen sävytysjärjestelmän avulla asiakkaan toiveiden mukaisesti tai painamalla kankaan pintaan yksivärikuvioita.

Vastuullinen valmistus

Kiiltoplast on sitoutunut Responsible Care -ympäristöohjelmaan myös sade- ja suoja-asukankaiden valmistuksessa. Sen mukaisesti huolehdimme siitä, ettei tuotannostamme pääse liuotinpäästöjä ympäristöön. Ohjelman myötä olemme myös saaneet raaka-ainehukan ja materiaaliylijäämän pienenemään jatkuvasti, sillä esimerkiksi tuotannosta ylitse jäävän muovin toimitamme kierrätykseen ja sitä kautta uusiokäyttöön. Kaikkien tuotteidemme tuotantotekniikka ja laadunvalvonta noudattavat tarkasti myös ISO9001:2008 -laatujärjestelmän vaatimuksia. Tuotteemme ovat ftalaattivapaita ja saatavina erikoisprojekteihin myös Ökö-Tex -standardoituna.


Palaa etusivulle